Boeken lezen

Lezen doe ik graag, ik zou dan ook graag een deel van mijn blog aan het onderwerp boeken willen besteden, of aan het onderwerp lezen. Ik weet alleen nog niet zo goed hoe ik dat zou willen vormgeven. Ik ben daar nog wat over aan het denken.

Ik lees nogal divers, zowel fictie, als non-fictie. Literatuur lees ik vooral in groepsverband, in een leesclub. Ik lees ook graag populair wetenschappelijke boeken, die boeken lees ik meestal na een positieve recensie in een krant. Verder heb ik vriendinnen die ook graag lezen, zij raden mij vaak allerlei boeken aan. Ik heb alweer een lijst titels voor de komende zomer klaarliggen. Als ik boeken gelezen heb, probeer ik er iets over op te schrijven. Soms is dat een compacte analyse, soms schrijf ik vooral over mijn leeservaring. In ieder geval probeer ik iets van mijn ervaringen met een door mij gelezen boek vast te leggen, zodat ik daar later nog eens een blik op kan werpen, om mijn herinnering op te frissen.

Ik weet dat er in mijn omgeving in ieder geval mensen zijn met belangstelling voor mijn schrijfsels over boeken. Dus zal ik er binnenkort gewoon maar een start mee maken.

Wordt vervolgd….

Mei 2022

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.